Ενεργειακή Υγιεινή – Πως Να Διατηρήσετε Την Εσωτερική Σας Δύναμη;

Ο καθένας από εσάς θέλει να είναι ευτυχισμένος, υγιής και πλούσιος. Σωστά; Ξέρετε όμως τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά; H ενέργεια!

Η ενεργειακή υγιεινή έχει να κάνει με το πώς διατηρείτε και αυξάνετε την ενέργειά σας. Αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο σε όλους τους τομείς της ζωής σας, τη διάθεσή σας και την ζωτική σας ενέργεια. Η ενεργειακή υγιεινή είναι εξίσου σημαντική με τη σωματική υγιεινή.

Έχετε συνηθίσει να φροντίζετε μόνο το σώμα σας. Αλλά το σώμα είναι μόνο ένα μέρος του ενεργειακού μας συστήματος. Είναι σημαντικό να φροντίζετε ολόκληρο το σύστημα, από αυτό εξαρτάται η ευημερία ολόκληρης της ζωής σας.

Καθαρές Σκέψεις

Είναι πολύ σημαντικό να κρατάτε τις σκέψεις σας καθαρές και να σκέφτεστε θετικά. Οι σκέψεις που έχετε στο μυαλό σας κατά την διάρκεια της ημέρας διαμορφώνουν την πραγματικότητά μας. Οι αρνητικές σκέψεις μας εμποδίζουν να ζούμε ευτυχισμένα. Επομένως, προσπαθήστε να έχετε θετικές σκέψεις για τον εαυτό σας και τους άλλους, να εύχεστε καλοσύνη και ευημερία. Ο νόμος του μπούμερανγκ λειτουργεί απλά: οι καλές σκέψεις προσελκύουν καλά γεγονότα στη ζωή σας.

Καθαρό Σώμα

Διατηρήστε το σώμα σας καθαρό και φροντίστε την υγεία σας. Οι απλές πρωινές ασκήσεις και οι τεχνικές αναπνοών θα σας δώσουν ώθηση ενέργειας και θα διατηρήσουν το σώμα σας σε καλή φόρμα. Και αν προσθέσετε κάποιες ενεργειακές πρακτικές, η ενέργειά σας θα μεταβεί σε υψηλότερες δονήσεις και η κατάστασή σας θα βελτιωθεί σημαντικά.

Η ενεργειακή υγιεινή είναι σημαντική για όλους μας. Να θυμάστε ότι όλοι μας βρισκόμαστε στο κοινό ενεργειακό πεδίο του σύμπαντος.

Καθαρό Σπίτι

Απαλλαγείτε από τα περιττά πράγματα που έχετε στο σπίτι σας. Το σπίτι σας είναι ο χώρος στον οποίο φορτίζεστε ενεργειακά και πρέπει πάντα να είναι καθαρός. Τα παλιά αχρησιμοποίητα πράγματα μειώνουν σημαντικά την ενεργειακή υγιεινή. Ελευθερώστε χώρο για καινούργια πράγματα. Η καθαριότητα και τα αρωματικά λάδια θα κάνουν το σπίτι σας όχι μόνο καθαρό, αλλά θα διμιουργήσουν ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Τοξικές Επαφές

Οι τοξικοί άνθρωποι σας τραβούν πίσω στο παρελθόν, μειώνουν τις ενεργειακές σας δυνάμεις – δυνατότητες και εμποδίζουν την ανάπτυξή σας. Ναι, μπορεί να μην είναι εύκολο. Αλλά αυτό είναι απαραίτητο να γίνει και επιτρέπει στο σύμπαν να σας δώσει νέες, καλύτερες γνωριμίες. Επιπλέον, οι άνθρωποι που δεν σας προσφέρουν ανταλλαγή ενέργειας (δηλ. μόνο παίρνουν χωρίς να δώσουν) αφαιρούν την πολύτιμη ζωτική σας ενέργεια. Αυτό επηρεάζει την υγεία σας και άλλους τομείς στους οποίους θέλετε να είστε επιτυχημένοι.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ: Τοξικοί Άνθρωποι. Ποιοι είναι και πως να τους αντιμετωπίζεις;

Καθαρή Τροφή

Να τρώτε υγιεινά, περισσότερα φρέσκα λαχανικά και φρούτα. Πάντα να μαγειρεύετε με καλή διάθεση. Μην τρώτε, αν το φαγητό δεν έχει μαγειρευτή με καλή διάθεση. Όταν τρώτε, να είστε αφοσιωμένοι στο φαγητό, χωρίς βιασύνη.

Διαχειριστείτε Τα Συναισθήματά Σας

Ο θυμός, το μίσος, ο εκνευρισμός και η επιθυμία για εκδίκηση καταστρέφουν το ενεργητικό σας πεδίο. Οι έντονες αρνητικές καταστάσεις, ιδιαίτερα οι μακροχρόνιες, προκαλούν πολλές και σοβαρές ασθένειες. Να μην αφήνετε τα αρνητικά συναισθήματα και καταστάσεις να περάσουν μέσα σας.

Discussion

  1. Avatar
    Άννα Πιτικαρη Λεμπεση

Αφήστε το σχόλιο εδώ: